Professionals Of Knowledge


De nieuwe professional gaat op zoek naar manier om efficient en effectief met de eigen kennis om te gaan, te zorgen voor de ontwikkeling van het eigen talent. Daar hoort communiceren van de eigen kennis bij. Op dit vlak is er nog een wereld te winnen: professionals die hun kennis niet willen delen. Want kennis is macht.

Kennisdeling is niet bedreigend wanneer je gelooft in je eigen kracht.

Maar hoe doe je dat? Geloven in je eigen kracht is nog zo makkelijk niet. Daar is heel wat zelfverzekerdheid voor nodig. En wanneer je dat nog niet bezit, is er heel wat support vanuit de omgeving nodig om te leren geloven in jezelf. Er is haast geen standaard cursus voor te vinden, waaruit ik uitmaak dat het toch lastiger is om dit iemand ‘aan te leren’.

,

  1. Nog geen reacties.
(wordt niet gepubliceerd)