A Simple Egg


Leren is een eitje!

Hoe kook je een ei? Dat lijkt me makkelijk te leren. Tegenwoordin zijn er veel verschillende mogelijkheden om dit te leren. De meeste mensen vragen eerst familie. Zo heb ik aan mijn vader gevraagd hoe ik een eitje moet koken. Hij legde me de fijne kneepjes uit. Ook kun je een kookboek raadplegen. Maar er zijn ook speciale kookprogramma’s op televisie die stap voor stap uitleggen hoe je een ei kookt. Of als je een doosje eitjes koopt, staat soms op de verpakking een instructie die je helpt een eitje te koken. Maar er is meer…. zie hieronder! Met de mogelijkheden van web 2.0 zie je ook een leer Wikipedia die instructies geeft over het perfecte ei, en zelfs een mobiele applicatie.

Link: LeerwikiIphone App

,

  1. Nog geen reacties.
(wordt niet gepubliceerd)