Flipping Book


Met de komst van de e-readers worden steeds meer boeken gedigitaliseerd. Het digitaliseren van boeken heeft als voordeel dat de toegankelijkheid verbeterd wordt. Daarnaast kun je stapels boeken bewaren in een veel kleiner formaat. Ook op het Internet worden door organisaties veel publicaties aangeboden. Vaak worden boeken en publicaties vrijgegeven in PDF-formaat. Het PDF-formaat wordt vaak getoond op de computer als een word-document. Het echte doorbladeren is er niet bij.

Een tool op het internet genaamd Flipsnack heeft hier iets op gevonden. Het is een tool waarin het PDF-document wordt getoond in boekvorm. Het is een stijlvolle presentatie van het boek, waarin je eenvoudig kan bladeren in het hele document. Het lezen van een boek is met deze tool veel prettiger! 🙂 Daarnaast is de tool ook interactief. Elk document dat je middels deze tool in boekvorm zet, kun je eenvoudig delen via sociale netwerksites. Deze tool biedt veel mogelijkheden bij het gebruik van theorieboeken en publicaties in de opleidingswereld.

Het aanbieden van boeken via het Internet is door deze tool weer ietsje realistischer gemaakt, en geeft het gevoel van het lezen van een boek weer een beetje terug! Voor veel mensen een uitkomst!

Link: Flipsnack

,

  1. Nog geen reacties.
(wordt niet gepubliceerd)