Put Learning In Motion


Vorige maand vond de mobile learning conferentie plaats. Daar werd een spel gelanceerd die men uitdaagt om verschillende vraagstukken omtrent het mobiele leren ter sprake laten komen. Een spel is een leuke manier om het publiek te betrekken bij de ontwikkelingen die tijdens de conferentie voorbij komen.

Dat niet alleen, tijdens de conferentie wordt niet alleen kennis (via key-note speakers) verspreid, maar men stimuleert het publiek hier ook actief mee aan de slag te gaan. Het mobiele leren komt namelijk steeds meer in opkomst, en de mogelijkheden zijn lang niet bij iedereen bekend.

Een basisschool in Newport, Victoria heeft voor ieder kind een IPad aangeschaft om kinderen te leren lezen en rekenen

Kennis delen is dan juist belangrijk. Je kunt veel leren van de ervaringen van anderen met mobile learning.

,

Reacties zijn gesloten.