Success Of The Sims


Sims is al jaren lang een goed verkocht spel waarbij de speler kan beschikken over het leven van virtuele personages. De speler moet o.a. voldoende tijd besteden aan onderwijs, hygiëne, eten en slaap, want anders worden de personages ziek. Spelers moeten ervoor zorgen dat de personages gelukkig blijven, te zien in de “plezierbalk”.

Ondanks dat het hier om verbeelding gaat, wil de speler toch doorgaan om ze gelukkig te maken. Continu moeten spelers keuzes maken, ze gaan soms een stapje verder naar het volgende niveau en uiteindelijk worden ze helden. Hetzelfde als in real life: je leert steeds meer, je past je verworven kennis toe en uiteindelijk heb je bijvoorbeeld de ideale baan. Bekijk ook de volgende video voor meer geheimen achter het succes van de Sims. 🙂

Video: Will Wright [YouTube]

,

  1. Nog geen reacties.
(wordt niet gepubliceerd)