Ten Years Later – 9/11 Remembered


Veel mensen kunnen het zich nog goed herinneren… de Twin Towers onder vuur. Vandaag is dit 10 jaar geleden en wordt deze ramp die 3000 mensen het leven heeft gekost, herdacht. In het nieuws wordt gezegd dat men vanaf nu moeten leren leven met terreurdreiging.

Hoe leert men te leven met terreurdreiging?

Welke kunstje moet men onder de knie krijgen? Het gaat om mechanismen om je ergens mee te kunnen redden. Omgaan met kwetsbaarheid. Kwestbaarheid in materiële zin, in fysieke zin, in organisatorische zin en in psychische zin. Als je kijkt naar de USA en de wijze waarop zij omgaan met deze kwestbaarheid, zie je vooral dat je merkt dat de USA verhardt zodat de kwestbaarheid minder zichtbaar wordt. Lees meer over het omgaan met deze ramp in het nieuws.

,

  1. Nog geen reacties.
(wordt niet gepubliceerd)