Embrace Your Weirdness


“Je bent gek!” Wanneer heb je dat eerder gehoord. Bij de meeste vreemde ideeën wordt zo vaak gereageerd. Maar juist dat gekke, is wat je uniek maakt. 

In een team leren mensen van elkaars verschillen, en van elkaars ideeën. Vaak de gekste ideeën kunnen zich dan ontwikkelen tot iets heel buitengewoon en bijzonders. Iets wat niemand zou kunnen missen, alleen wist men het tot dan toe niet.

Dus laat je niet afschrikken door de reactie van “je bent gek”… laat het op je inwerken en ontwikkel jezelf stap voor stap zodat er iets bijzonders ontstaat. Ook als het gaat om training kom je de meest uiteenlopende mensen tegen die willen leren, en soms zijn zij zo anders.. Omarm dit en haal het positieve eruit!

If you never leave your comfort zone, you won’t grow.

,

  1. Nog geen reacties.
(wordt niet gepubliceerd)