Nosey Parker


En… Was je nieuwsgierig? Ik schreef maandelijks meerdere berichten op de site, dus je verwachtte dat ik snel met iets nieuws kwam. De verrassing is dan groter dat ik dan opeens stopte met schrijven eind 2011.

Waarom gestopt?  Schrijven is leuk! Alleen vergt het wel veel energie en tijd voor jezelf. Ik vond het weer tijd om mezelf op te laden. Het nieuwe jaar vol energie en nieuwsgierigheid beginnen. Er zijn altijd nieuwe dingen die mensen ontdekt hebben, uitgeprobeerd hebben of juist niet gedurfd hebben.

Mensen zijn op zoek naar nieuwe dingen die zij interessant vinden. Zeker als zij waarderen wat al gepresenteerd is, zullen zij verlangen naar meer. Zoals hier ook handig gebruik gemaakt wordt in de media. Daar worden korte preview laten zien van films om de interesse van mensen te wekken en naar de bioscoop te gaan. Uitdagende koppen op de voorpagina van de krant wekken de nieuwsgierigheid van mensen om de hele krant te lezen. Inspelen op verwachtingen is erg belangrijk, om de nieuwsgierigheid vast te houden. Want als de vorige keer een goede ervaring was, zul je nieuwsgieriger zijn naar het vervolg. En om je nu al in spanning te houden…

I’ll be back!

,

  1. Nog geen reacties.
(wordt niet gepubliceerd)