LearnTec 2012


Gisteren is de conventie LearnTec begonnen in Duitsland. Dit jaar viert de conventie zijn 20-jarig bestaan en heeft veel te bieden op gebied van leren.

Speciale aandacht is ook hier voor serious gaming.

“Whenever we play games, we learn as well. The didactic and technical possibilities offered by computer games are gaining in importance throughout the field of education, which is why LEARNTEC will be addressing this topic now and in the future.” (citaat Dr. Peter A. Henning, lid van het LEARNTEC convention committee)

Maar dat is niet het enige wat aan bod komt: mobiel leren, blended leren, e-leren en social media komen allemaal voorbij… De blog die te vinden is op de website geeft onder andere de highlights weer van de conventie. Dit is wel in het duits, dus ook goed voor  je duitse talenknobbel!

Link: LearnTec 2012 [globally networked learning]

,

  1. Nog geen reacties.
(wordt niet gepubliceerd)