The School of Life


Wat wil jij leren? Wij leren allemaal nieuwe dingen om een mooi leven op te bouwen, om te leven en gelukkig te worden. Waarom wiskunde? Er is meer, en dat is wat The School of Life in Londen aandacht aan probeert te schenken. Het gaat niet zozeer om de kennis, maar juist of de verwerking van de kennis of de toepassing van de kennis. Op deze school inspireert, motiveert en verbreedt in plaats van instrueren. De focus ligt op het delen van ideeën, gedachten en ervaringen om juist dieper na te denken, ook over de alledaagse dingen.

Hele verschillende workshops komen aan bod, met één gedeelde achterliggende gedachte: men kan zich op allerlei terreinen persoonlijk ontwikkelen. Een prettig leerklimaat draagt bij aan het leren, en hier wordt een klimaat gecreëerd die veiligheid biedt voor het delen van kennis, ideeën en ervaringen. En dat inspireert. Kijk maar naar de spreuken hierboven :).

Link: The School of Life [website]

,

  1. Nog geen reacties.
(wordt niet gepubliceerd)