Is It Talent Or Training?


Soms denk je wel eens… hoe doet hij dat toch? Niet alleen in de sport, maar in alle facetten waarin men uit kan blinken is het een kwestie van talent én training. Maar hoe train je dit talent? Ook in arbeidsorganisaties speelt deze vraag een belangrijke rol als het gaat om human resource development.

Hoe ontwikkel je werknemers met talent? Reflectie is één van de elementen die belangrijk zijn voor het leerproces. Men blijft zich ontwikkelen als men gericht feedback vraagt bij andere ervaren collega’s, reflecteert op uitgevoerde opdrachten en het vak bijhoudt.

Het bieden van formele training is dan niet genoeg. Het is dan ook noodzakelijk een leerklimaat te creëren waarin feedback geven en kennis delen als vanzelf gaat.

,

  1. Nog geen reacties.
(wordt niet gepubliceerd)